Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szodoma napjai

Cikkek

Ezért tűri Vona Gábor az antiszemita Kulcsár magánéleti botrányát

2017.07.04

 Hosszú ideje hallgat a nyíltan antiszemita Kulcsár Gergely magánéleti botrányáról Vona Gábor, a Jobbik elnöke, pedig a pártelnök is tudott arról, hogy a képviselő egy kiskorú lánnyal folytatott viszonyt. Vona támogató hallgatása érthetőnek tűnik, mivel ő maga is több magánéleti botrányba keveredett már. Legutóbb Terry Black állította a homofób nyilatkozatokat tevő Jobbik-vezérről, hogy meleg partikra járt. Úgy tudjuk, a Jobbikban is téma, hogy Terry Black nyilatkozata óta Vona mindenfajta magánéleti kérdésről hallgat a Jobbikban, holott korábban ez messze nem így volt a párton belül. Érdekes egyébként, hogy pár éve még börtönnel fenyegette meg a Jobbik a homoszexuálisokat, azonban ma már egy melegekkel foglalkozó oldal próbálja mentegetni Vona Gábor pártját. Bár elsőre úgy tűnik, hogy a pártban szakítottak a korábbi nézetekkel, de a korábban gyűlöletkeltő kijelentéseket tevő képviselők továbbra is a Jobbik meghatározó arcának számítanak. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Kommentárjaim: Bezárták az Aurórát, amely a Pride egyik központja is lett volna

2017.06.29

 Soros György fiának megjelenése Budapesten (aki reményem szerint talán korrigál édesapja nézetein, és megértőbb lesz a nemzeti kormányok felé) az Orbán kormány a megdöntésére irányuló tevékenységnek fogta fel. Az is természetes, hogy a készülő homoszexualitást hirdető felvonulást minden eszközzel nehezíteni akarja, mivel be nem tilthatja.Ezért a szerveződés fészkét bezáratja, ami bármely védekezésre szorított hatalom normális reflexe. A kordonok eddig védték a felvonulókat, bármennyire is sértette ez az öntudatukat. A kordonok nélküli felvonulást a heteroszexuális ellenzék, provokációként értékelheti.  A szétvert felvonulók, a sérült emberek látványa sokakat részvétre értékelheti és tevőlegesen léphet fel ellene. Nyilván ez a célja a szervezőknek. indíthat majd a szegény melegek felé. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Svéd leszbikus püspöknő eltávolítaná a muszlimokat sértő kereszteket a templomból

2017.06.23

 El akarja távolítani a kereszteket a kelet-stockholmi kikötőben található Tengerészek Templomából a stockholmi evangélikus püspök, Eva Brunne, a világ első, nyíltan leszbikus püspöke, aki regisztrált élettársi kapcsolatban él partnerével. 
A püspök azzal indokolta javaslatát, hogy így a templom nyitva tudna állni más vallások követői számára is. Ennek elősegítése érdekében a keresztek eltávolítása mellett kijelölné Mekka irányát a templomban – ami egyébként szokványos a repülőterek vallásközi imaszobáiban és a kórházak kápolnáiban is. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Az EJEB kötelezővé tenné Oroszország számára a homoszexuális propaganda elfogadását

2017.06.20

 A “nem hagyományos szexuális kapcsolatok propagálását” tiltó törvény értelmében büntetik például, ha valaki kiskorú jelenlétében bármilyen módon a homoszexuális életmódot “népszerűsíti”. A gyerekek védelmére hivatkozó szabályozás megsértőire 15 napos börtönbüntetést és pénzbüntetést szabhatnak ki.

A törvényt 2013-as életbe lépése óta bírálják a nemzetközi jogvédő szervezetek, mondván, hogy a homoszexuálisok elleni erőszakcselekmények, a melegek körében pedig az öngyilkosságok elszaporodásához vezetett. A bírálók szerint különösen aggasztó a propaganda homályos definíciója, mely a melegek folyamatos üldözéséhez vezet.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Kötelezően kioktatnák a homoszexualitásból és a transzneműségből a brit iskolásokat

2017.06.20

 A TIE követelései szerint, tanítani kellene:

– a homofóbiáról, bifóbiáról és transzfóbiáról
– az azonos nemű kapcsolatokról
– Az Egyenlő Jogok Mozgalmáról, Stonewallról és a Meleg Liberációs Mozgalomról
– a szexualitásról és szexuális orientációról
– a transzneműségről és genderidentitásról
– az LMBT-párti szexuális felvilágosításról.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Párizs lesz a homoszexuálisok Mekkája

2017.06.19

 A homoszexuális tanácsos többek között azt javasolta a polgármesternek, hogy szervezzenek történelmi túrákat, szépségversenyt és homoszexuális világjátékokat. A párizsi polgármester a tervek szerint az eddigieknél is „modernebb és divatosabb” várost csinálna a francia fővárosból, mely ezáltal magához csábítaná a világ homoszexuális, leszbikus, és egyéb közösségeit (LMBTQ).

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Homoszexuális kormányfőt hozott a nyugati nyitás Szerbiának

2017.06.16

 Amint előrehaladottabb állapotba jutott a szerb EU-csatlakozási folyamat, Szerbiát máris saját területeként jelölte meg a Nyugat: homoszexuális kormányfőt nevezett ki maga helyett a leköszönő Aleksandar Vucic.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Inkább lemondta a válogatottságot, minthogy szivárványos mezt kelljen felhúznia

2017.06.15

 A liberális sajtó most arról cikkezik, hogy az Egyesült Államok női válogatottjának egyik játékosa lemondta a mérkőzést “személyes okok” miatt. Az újságírók úgy sejtik, a közismerten keresztény játékos a szívárványos szerelés miatt maradt távol a barátságos meccsektől.

A Pride hónap alkalmából a nemzeti 11 bejelentette, szivárványos mezt húznak fel a Svédország és Norvégia elleni barátságos összecsapások alkalmával. A döntést követően Jaelene Hinkle, a North Carolina Courage védője bejelentette, nem tud részt venni a meccseken.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Szodoma napjai | Hozzászólások: 0

Egyre több helyen festenek fel LMBTQ-s átkelőhelyeket Amerikában

2017.06.15

 Az efféle kezdeményezéseket eredetileg csupán ideiglenes performanszoknak szánták a városvezetők, melyekre – elmondásuk szerint – az évenként megrendezésre kerülő Pride felvonulások biztosítottak lehetőséget. Azonban az LMBTQ-közösségek érdekérvényesítése idővel elérte, hogy a lemosható festékek használata helyett inkább permanens útburkolati felfestést alkalmazhassanak.

 

Az AfD (német EU- és bevándorláskritikus párt) után az UKIP-nek(brit szélsőjobb) is leszbikus vezére lehet

2017.06.15

 Miután a EU-, és bevándorlásellenes AfD leszbikus társelnököt választott, könnyen lehet, hogy a brit UKIP is hasonló útra lép.

A szélsőjobboldalinak tartott iszlámellenes UKIP a júniusi brit választáson borzalmasan leszerepelt. Vezetője, Paul Nutall le is mondott, miután egy képviselői helyet sem sikerült megszerezniük.

Az elnöki posztra többen is pályáznak, köztük a melegjogi aktivista, a leszbikus Anne Marie Waters és a meleg skót képviselő, David Coburn.