Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy férfi azt állítja, hogy filmre vette egy sellővel való találkozását a Nagy-korallzátonyon

 

 Egy férfi azt állítja, hogy filmre vette egy sellővel való találkozását a Nagy-korallzátonyon

Egy férfi azt állítja, hogy filmre vette egy sellővel való találkozását a Nagy-korallzátonyon

 0  2018. július 18., szerda

A folklórban a sellő egy olyan vízi lény, melynek feje és a felső teste emberi és a farka a halakéra hasonlít. Ezek a "mitikus"...

 


A folklórban a sellő egy olyan vízi lény, melynek feje és a felső teste emberi és a farka a halakéra hasonlít. Ezek a "mitikus" teremtmények számtalan ősi kultúrában szerepelnek a világon, beleértve a Közel-Keletet, Európát, Afrikát és Ázsiát.


Egy bizarr videó került fel még 2007-ben az internetre, amely a hívőket és a szkeptikusokat komoly vitára késztette a Nagy-korallzátonyon állítólagosan forgatott videóval kapcsolatban.

A felvételen egy rejtélyes vízi teremtmény látszik, ahogy a kamerát tartó búvár felé közeledik és elúszik felette.

Vannak, akik szerint ez a legjobb felvétel egy sellőről, míg mások azt mondják, hogy valaki talán egy olcsó kosztümben úszik be a képbe, és a búvár mindent megtesz annak érdekében, hogy kiváló minőségű videót készítsen.


Mi látható valójában a felvételen? Tényleg egy valódi sellőről van szó?


A videó narrátora elmagyarázza, hogyan ment el Ausztráliába a Nagy-korallzátonyhoz, hogy teszteljen egy víz alatti ketrecet, amelyet a közelmúltban vásárolt.

Két filmet rögzített, magyarázza a narrátor. A baloldali videófelvétel az első próbálkozása volt. A férfi elmagyarázza, hogy miközben kipróbálta a kameráját, hogy hogyan működik víz alatt, valamit érzett maga mögött.

Továbbá azt állítja, hogy a "hableányt" csak azután vette észre, miután megnézte a felvételeket a számítógépen. A videót készítő férfi azt állítja, hogy a felvétel valódi, nem lett szerkesztve és nem hamisított.

 


A sellők rejtélye

Egyesek szerint ezek a felvételek jelentik a végső bizonyítékát annak, hogy a sellők valódiak.

"Én ezt elhiszem. A sellők nem használják a karjukat úszáshoz, és a farok hajlása sima és folyamatos. Ráadásul, milyen gyorsan mozog," - írta egy hozzászóló.

Mások szkeptikusan azt állítják, hogy a videó nem bizonyít semmit. Ez azonban nem tartja vissza az embereket attól, hogy ezt a videót tekintsék a végső bizonyítéknak a sellők létezésére.

 

ujvilagtudat.blogspot.com/2018/07/egy-ferfi-azt-allitja-hogy-filmre-vette.html