Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milliókat kínálhattak Terry Blacknek, hogy hallgasson

 

Milliókat kínálhattak Terry Blacknek, hogy hallgasson

888.hu

2017. április 24. 20:38

Felháborodottan kereste meg a Tények szerkesztőségét Terry Black azzal, hogy meg akarták vesztegetni.
 

Terry Black szerint meg akarták vesztegetni, hogy vonja vissza a Vona Gáborról korábban tett állításait - számolt be az esetről a Tények. A hírműsort az előadóművész kereste meg a hírrel, azt állította, hogy több millió forintot kínált neki egy Jobbik közeli üzletember:

megkeresett a jobbikos vállalkozó, közölte, hogy ad nekem 5 millió forintot, ha mindent visszavonok, amit mondtam Vona Gáborról. Mondtam neki, hogy ez nálam nem nyerő, mert én igazat mondtam és úgy gondolom, hogy ennek nincsen anyagi megvehetősége.

Terry Black korábban nem jelent meg a bíróság előtt azon a peren, amelyet Vona Gábor a Jobbik elnöke indított ellene a kijelentései miatt. Felmerült a kérdés, hogy az előadóművész esetleg az ígért 5 millió forint hatására maradt távol a tárgyalástól. Az előadóművész szerint a feltételezés is felháborító, egyszerűen azért nem jutott el a meghallgatásra, mert rossz címre kapott idézést. Ha át tudta volna venni a hivatalos levelet, elment volna a perre.

Álljon meg a menet, talán az ő ügyvédjüknek kellett volna egy olyan címet megadni, ahonnan engem a bíróság idézhet, nem?"

- vetette fel.

Hozzátette, hogy minden korábbi állítását fenntartja és azokat a bíróságon is elmondja bármikor. Azt mondta, ő valós dolgot állít, de nem a bosszú hajtja, hanem hogy kiálljon a kisebbségek mellett.

Itt ez a Vona gyerek, aki ebben a társaságban kezdte pályafutását, és éppen ő akar bennünket gettósítani. Na, hát azért ez így nem működik még 20 millióért se"

- jegyezte meg.

Tények megkereste Vona Gábort, hogy szembesítse Terry Black állításaival. Mivel nem érték utol a pártelnököt, végül a Jobbik sajtóosztályán keresztül tették fel kérdéseiket. Arra voltak kíváncsiak, hogy Vona Gábor járt-e a Kertész utcai Lokál szórakozóhelyen, a Kapu szerkesztőségében, vagy Terry Black lakásán, és tud-e arról, hogy bárki megpróbált volna pénzt felajánlani az előadóművésznek? A Tények mind a négy kérdésre nemleges, vagy tagadó választ kapott.

Ismeretes, Terry Black továbbra is fenntartja állítását, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a kétezres évek elején meleg találkozókra is járt. Később Vona és pártja viszont homofób nyilatkozatokat tett. Az utóbbi időben pedig, amióta Simicska Lajos milliárdos embereivé váltak, álbaloldali fordulattal kísérleteznek. Igaz, rendkívül kevés sikerrel.
/888.hu/article-milliokat-kinalhattak-terry-blacknek-hogy-hallgasson/?source=facebook