Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Niburu X bolygó a kataklizma bolygó

Cikkek

A nyugalom megőrzése érdekében tételezzük fel, a videón valójában a Hold látszik és nem a Niburu

2018.01.16

 

A NASA és más hatósági szervek az összeesküvés elmélet hívők szerint mindent tagadnak, még magának a bolygónak a létezését is. Nemrég előkerült egy felvétel, melyen egy óriási bolygó körvonalai láthatók, méghozzá fényes nappal.

Az égbolt egy jelentős részét elfoglalja, és a felvételt készítő személy szerint jóformán egész nap látható volt ez a Holdnál jóval nagyobb égitest. Maga a videó valahol Kanadában készült, Winnipeg közelében. Úgy véli, hogy a közelgő Nibirut sikerült lencsevégre kapni a holografikus, előlünk az igazságot eltakaró égbolt átmeneti hibája miatt.

Ha ez igaz, akkor a Nibiru már annyira közel jár, hogy önmagában felelős az elmúlt néhány hónap és év különféle, egyre erősödő természeti katasztrófáiért.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Szivárogtatás: A Brit Védelmi Minisztérium embere szerint idegen invázióra kell készülnünk?

2017.12.15

 A földönkívüliek, az idegenek földi jelenlétének tényét lassan a nyilvánosság elé tárják. A sokk elkerülése céljából információmorzsákat csepegtetnek a Háttérhatalomból. Ezt a célt szolgálják a különleges, megkérdőjelezhető forrásokat ismertető weboldalakon megjelenő cikkek. Az olvasók többsége nem veszi komolyan a mondanivalójuk szenzációhajhászását. Viszont a tudatalattijukba beépül a téma. A Bibliában Jelenések könyve, Sofóniás könyve, Náhum könyve nyíltan beszél az Úr napjáról, amikor természetfeletti lények, akiket nem fog a fegyver, megtámadják a Földet, és hatalmas pusztítást rendeznek.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Ha nem létezik a kilencedik bolygó, sok jelenséget nehéz lesz megmagyarázni

2017.10.06

 A számítások alapján a feltételezett bolygó hatására néhány Kuiper-övben fekvő égitestnek 90 fokkal elbillenve kellene keringenie. Öt helyi objektum pedig épp ilyen eldőlt pályát jár be.

A negyedik érvet Elizabeth Bailey találta meg. A szakértő kimutatta, hogy

a kilencedik bolygó magyarázatot adhat a Naprendszer egyedi dőlésére.

Rendszerünk bolygói mind egy síkhoz közel keringenek, amely viszont 6 fokos szöget zár be a Nap egyenlítőjével. A feltételezett égitest viszont feloldhatná az ellentmondást.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Katonák veszik át Washington kulcspozícióit – mire készül Trump?

2017.08.13

 Washingtonban a végrehajtó hatalom négy legjelentősebb, politikai kinevezésre épülő pozíciójából hármat már tábornok tölt be. Nő annak a gyanúja, hogy Trump valójában függetleníteni akarja saját pozícióját és megroggyant kormányzását a politikai pártoktól. Trump a jelek szerint nem fog válogatni az eszközökben, ha a politikai túléléséről lesz szó.

 
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Tényleg egyre közeledik Naprendszerünk felé a Nibiru?

2017.08.12

 Ami a jelenlegi feltételezéseket illeti, úgy tűnik, hogy a Planet Nine (Kilencedik Bolygó) tömege körülbelül 10-szerese a Földének, és egy bizarr, elnyújtott ellipszis alakú pályán kering – jellemzően a Neptunusznál is hússzor távolabb a középponttól. Ez azt is jelenti, hogy 10-20 ezer földi évbe telik, mire a Kilencedik Bolygó megkerüli a Napot.

A NASA honlapján a mai napig megtalálható egy 2005-ös bejelentés, mely szerint az űrügynökség által támogatott tudósok találtak egy, a Plútónál nagyobb tizedik bolygót. A felfedezést szintén Michael Brown, a CalTech egyetem kutatója jelentette be.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Niburu X bolygó a kataklizma bolygó | Hozzászólások: 0

Kivetített hologramokkal próbálják elfedni előlünk az egyre közelgő Nibirut?

2017.06.09

 Mivel ez elkerülhetetlen lesz, azt számolták ki a 70-es években, hogy valamikor a kétezres éveket követően már olyan közel lesz a bolygó hozzánk, hogy egyes földi távcsövekkel, amatőr csillagászati eszközökkel is látni lehet. Ilyen észlelésekről több ízben be is számoltak egyes helyeken világszerte. A legtöbb ilyen felvételen egy azonosítatlan, sötét, vöröses, hol pedig barnás objektum látható a távolban.

Mivel a Nibiru egy hatalmas égitest, nagy valószínűséggel még igen messze jár, ennek ellenére ma már közel Hold méretben lenne látható az égbolton, ha nem vetítenének folyamatosan egy hamis képet az égre. A bizarr elmélet hívei szerint a közelgő Nibiru gravitációs hatásait már most érezni lehet, pedig még csak a Naprendszerünk legkülső peremén jár.

 

Észlelték a közeledő Nibirut az égen?

2017.05.16

 Új videó sokkolja a világot, melyen feltűnik egy titokzatos fénylő gömb a Nap ellett. Mint ahogyan az a videón is látszik, ez a rejtélyes fény nem valamiféle fényvisszaverődés a lencsén.

Ezt a kamerás be is bizonyítja azzal, hogy többször is-ide-oda forgatja a kamerát, miközben veszi a Napot.

A videóra azért figyeltek fel nagyon sokan, mert a Nibiruhoz - az ősi vörös Marduk csillagához - tartozó próféciák szerint egy napon a jövőben a Föld össze fog ütközni ezzel a hatalmas bolygóval, vagy olyan közel halad el majd mellette, hogy a gravitációs hatása porrá zúzza bolygónkat.

 

Senki sem tudja, mi lehet az űr sötétjében bujkáló valami

2017.03.20

 Az űr sötétjében bolyong magányosan egy objektum, amelyről mostanáig a csillagászok azt hitték, egy bolygó, amely valamilyen módon kivetődött a neki otthont adó naprendszerből. A legújabb megfigyelések azonban kétségbe vonják ezt az elképzelést. A tudósoknak egyelőre fogalmuk sincs, mi is lehet valójában a rejtélyes égitest.
A CFBDSIR 2149-0403 tömegében sem biztosak a szakemberek.A kutatócsoport új megfigyelései szerint az objektumnak vagy gyenge a gravitációs ereje, vagy magas a fémtartalma, tehát a szakértők nem tudják már egyáltalán megmondani, hogy milyen égitestről is beszélhetünk.

 

Ért­he­tet­len je­len­ség: Két­szer ment le a nap... egy­más után!

2016.12.26

 A videó pillanatok alatt népszerű lett az ufóhívők közt, és mindenki álcázott UFO-anyahajóról kezdett elméleteket gyártani.Mások a rejtélyes Nibiru bolygót vélték felfedezni a jelenségben...

Azonban sokkal prózaibb oka lehetett a furcsa kettős naplementének. Alighanem csak egy légköri anomáliát sikerült megörökíteni. Lehetett délibáb, de akár naphalo jelenség is, ami ugyan igen ritka, manapság azonban a légszennyezettség miatt egyre gyakrabban tűnik fel a megfelelő légköri viszonyok együttállásakor...

 

Discover Planet X Nibiru Seen by ISS Comes get ready update 27th November 2016

2016.12.02

 Közzététel: 2016. nov. 27.

Nibiru near earth image news channel content on the planet Nibiru in the world is updated every day
Please subscribe to the channel to update information + news + Latest photos about planet Nibiru
Discover Planet X Nibiru Seen by ISS Comes get ready update 27th November 2016

 

Kü­lö­nös fotót kül­dött az egyik mű­hol­dunk, mi­előtt meg­sza­kadt vele a kap­cso­lat

2016.11.22

 Pár napja hát­bor­zon­gató ké­pe­ket kül­dött a Földre a Ste­reo mű­hold páros, ame­lyek szinte boly­gónk­kal azo­nos pá­lyá­ján ke­ringve, a Nap ko­ro­na­ki­tö­ré­seit fi­gye­lik, és in­for­má­ci­ó­kat kül­de­nek a boly­gó­közi tér­ben tom­boló mág­ne­ses vi­ha­rok­ról, vagyis az űr­idő­já­rás­ról...

 

A kilencedik bolygó lehet a magyarázat a Nap forgástengelyének dőlésére

2016.10.26

 Ugyanis senki semmilyen hihető, vagy igazolható elmélettel nem tudott előállni arra vonatkozóan, hogy mi okozza ezt a forgástengely dőlést.

Most egy új elméletre alapozva azt állítják a csillagászok, hogy sok jel utal arra, hogy a titokzatos, eddig még nem észlelt kilencedik bolygó okozza a dőlést azzal, hogy óriási gravitációs erőt fejt ki a Napunkra.

A dőlés akkor is elkezdődhetett, amikor a Napunk „befogta” a bolygót, ugyanis sok csillagászati modell úgy sejti, hogy ez a bolygó eredetileg nem volt része a naprendszerünknek, hanem egy másik, szomszédos rendszerből sodródott át, amikor a Napunk a saját tömegvonzásával befogta.

 

Ismeretlen bolygó, vagy objektum van a nap takarásában

2016.10.04

 Egy űrfelvételen a nap mögött felsejlik valami, ami akár egy óriási bolygó körvonala is lehet. Sikerült elkapni a rejtélyes, velünk szemben a nap mögött keringő másik Földet?

A Yohkoh obszervatórium által készített felvételen - mely az első új generációs napfelvételek egyike - egy szokatlan kontúr rajzolódik ki a nap mögött. A felvételeken március 24-én készítették, és a felvétel készítésével közel egy időben egy másik eszköz, egy másik felvétel is készített a napról, azon azonban nem látható az objektum.

 

NASA announces BREAKING NEWS! RED ALERT!!! NIBIRU PLANET X to pass Earth On September 24th

2016.08.08

 

Nibiru Footage - Latest 2016 Planet X - August 5

2016.08.08

 

Mexico Webcam Sunrises August 3 2016 Looking for Nibiru, Planet X

2016.08.08

 

Nibiru 8th August 2016

2016.08.08

 Közzététel: 2016. aug. 8.

Here is the footage of the blue planet up there above the sun on route to pass earth ... to all subscribers and viewers, these days can't be denied as the sky's are being covered up as those natural objects are out there to see ... are Earth is changing as we are now traveling towards the crossing of these celestial bodys .. injoy the video and share !!!!!!!!!!!!!! A good friend richard price from wigan Lancashireseen this object there yesterday when his sky's where clear, I've got a mounting of images coming threw of exellent subscribers sending in footage of the blue object !!!! So thankyou guys!!!!!!! Eyes to those sky's

 

Nibiru 7th August 2016

2016.08.08

 Közzététel: 2016. aug. 7.

The over sized sun just before the chemplanes came!!!!!!!! People need to remember when NASA tried to hide the news report of the large heavenly body that was back in the 1980s .... And now these celestial bodys are very close nock in on are door now as the sky's have changed so much at sun rise and sunsets ... Respect to all of you ... Please view Prep Aussie channel .. Dill Martin channel .. Chris Potter .. The Zion Worrier .... Notice in the video the round haze around the sun that hiding these objects ..

 

Nibiru 1st august 2016

2016.08.08

 

Az Egész Naprendszert felbillenthette a kilencedik bolygó

2016.08.06