Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Egyesült Államok vezérőrnagya elárulta, hogy mit is találtak valójában a Marson

  

KezdőlapújvideóAmerikaufofilmtitkos űrprogramMarsHoldtávolbalátás

Az Egyesült Államok vezérőrnagya elárulta, hogy mit is találtak valójában a Marson

 2  3/05/2017

"Az idő, hogy elhúzzuk a függönyt ebben a témában, már régóta esedékes. A leghitelesebb forrásokból vannak nyilatkozataink - olyan p...

post-feature-image

"Az idő, hogy elhúzzuk a függönyt ebben a témában, már régóta esedékes. A leghitelesebb forrásokból vannak nyilatkozataink - olyan pozícióban lévőktől, akik tudhatnak egy lenyűgöző jelenségről, amelynek a természetét még nem határozták meg."

A fenti nyilatkozat John Podestától, Bill Clinton vezérkari főnökétől és Barack Obama tanácsadójától származik. Egy erős kijelentés, ami valójában igaz. Mostanra száz és száz magas rangú, nagyon hiteles ember tett vallomást a politika és a kormányzatok, a katonai és hírszerzési ügynökségek berkeiből, akik elmondták, hogy az UFO-k és a földönkívüliek jelensége valós dolog és komoly figyelmet érdemel.

Úgy tűnik azonban, hogy nem csupán az UFO/földönkívüli jelenségek kapnak egyre nagyobb átláthatóságot. Furcsa dolgokat észleltek az űrben, és talán ez az oka annak, hogy az orosz kormány a közelmúltban egy nemzetközi vizsgálatot sürgetett azon elveszett filmfelvételekkel kapcsolatban, amelyek az amerikai holdraszállást örökítették meg, illetve, hogy miért törte meg a csendet egy amerikai védelmi fizikus és a Holdra küldött Clementine misszió helyettes vezetője azzal kapcsolatban, hogy mi is van ott valójában. (1)

Albert Stubblebine vezérőrnagy szintén megtalálható azon a hosszú listán, amelyen olyan nevek szerepelnek, akik a közelmúltban számos információt hoztak nyilvánosságra a titkos űrprogramokról, az UFO-król és a földönkívüliekről. Stubblebine a Polgári Közzétételi Meghallgatáson is részt vett, ahol számos katonai, politikai, akadémiai és kormányzati személy tett tanúbizonyságot több egykori kongresszusi tag előtt, akiknek megbízhatósága önmagáért beszél.

Kapcsolódó cikk: 
A Polgári Közzétételi Meghallgatás harmadik napján tagadhatalan bizonyítékok kerültek napvilágra a Földönkívüliekről

A Mars

Stubblebine az Egyesült Államok nyugalmazott vezérőrnagyaként parancsnoka volt az Amerikai Hírszerző és Biztonsági Parancsnokságnak (INSCOM), és Amerika egyik legkiválóbb katonája valamint az Egyesült Államok Hadserege Hírszerzésének vezetője 16.000 katonával az irányítása alatt.

Ő volt az egyik fő támogatója a "pszichikai" hadviselésnek és kulcsfontosságú szerepet játszott a "Csillagkapu" projektben, ami egy távérzékelő program volt. A távérzékelést többféle módon lehet meghatározni. Közismerten olyan személyeket jelent, akik akár több százezer kilométerre található távoli földrajzi helyek leírására képesek a saját fizikai helyüktől.


A projekt eredményeinek titkosítását feloldották és a Journal of Scientific Exploration című folyóiratban 2014-ben nyilvánosságra hozták. (2) A program során a résztvevő személyek sikeresen írtak le olyan fizikai tárgyakat, amelyek nagyon távol voltak a tartózkodási helyüktől.

Ezek a programok szolgáltak alapul a "Kecskebűvölők" című filmhez. (Lásd alább)

Stubblebine vezérőrnagy a következőket mondta a Marsról, köszönhetően a távérzékelő programban részt vett néhány informátornak.

"Vannak szerkezetek a Mars felszínén. Vannak olyan struktúrák a Mars felszíne alatt, amelyeket a Voyager program kamerái nem láthattak, amely 1976-ban érte el a bolygót. Azt is elmondhatom, hogy gépek vannak a Mars felszínén és a felszín alatt, amelyeket meg lehet nézni, hogy mik azok, hol vannak és sok részletet megtudhatunk róluk." (3)
ujvilagtudat.blogspot.com/2017/03/az-egyesult-allamok-vezerornagya.html
Kapcsolódó cikkek: 
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos