Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marsbéli életképek

Cikkek

A Marson található struktúra ősi romok, melyek sokmillió évvel előzik meg az emberiséget

2018.09.23

 A szkeptikusok szerint ez az egész képződmény lehetne akár egy természetes szikla is, de ha jobban kinagyítjuk a szóban forgó műholdas képet, akkor alaposan megdöbbenünk, ugyanis egy derékszögű, hatalmas – a becslések szerint akár 10-30 méter széles bejárat tárul a szemünk elé. Nagyon jól kivehetőek a derékszögek, tehát biztosan nem egy természetes formációról van szó.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Az Egyesült Államok vezérőrnagya elárulta, hogy mit is találtak valójában a Marson

2018.06.15

 Stubblebine vezérőrnagy a következőket mondta a Marsról, köszönhetően a távérzékelő programban részt vett néhány informátornak.

"Vannak szerkezetek a Mars felszínén. Vannak olyan struktúrák a Mars felszíne alatt, amelyeket a Voyager program kamerái nem láthattak, amely 1976-ban érte el a bolygót. Azt is elmondhatom, hogy gépek vannak a Mars felszínén és a felszín alatt, amelyeket meg lehet nézni, hogy mik azok, hol vannak és sok részletet megtudhatunk róluk." (3)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Olykor a valóság borzasztóbb, mint a fantáziálás

2018.06.05

 Később pedig, amikor a gyermek már egyetemista volt, Kió és a felesége, a Budapesti Nagycirkuszban szintén csak Opál Sándort voltak hajlandók fogadni és bioenergetikussá képezni. Akkor már az ifjú is értett az említett hüllők nyelvén és azok vakon engedelmeskedtek neki is. 
Mindezért már nem is csodálkoztam, amikor jó néhány évvel később hivatalból megtudtam, hogy 1969-70-ben az akkorra már felnőtt és titokban kiképzett Opál Sándor volt az első ember, aki marsi hüllők űrhajóján a Marson felvette a diplomáciai kapcsolatot az ottani hüllők fejedelmével. Amikor visszatért olyan kiváltságokat kapott Brezsnyevtől és a szovjet kormánytól, amivel még Brezsnyev közvetlen munkatársai sem rendelkeztek. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Magyar ember járt a Marson, de csak Kádár tudott róla?

2018.06.05

 Meghökkentő kijelentést tett a Magyar Tudományos Akadémia egyik köztestületi tagja, dr. Opál Sándor, aki nyugdíjba vonult rendőr alezredes. Azt nyilatkozta, hogy 1970-ben megjárta a vörös bolygót. Az esemény az úgynevezett magyar X-akták közé került, amelyekért szintén a doktor felelt. Elmondása szerint Kádár János tudott minderről, mivel kizárólag neki számolhatott be az űrutazásról.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években

2018.02.20

 Goode azt mondja, hogy az 1940-es évek elején, miközben a 2. Világháború még mindig dúlt, német titkos társaságok - Thule, Vril és a Fekete Nap - sikeresen létrehoztak egy bázist a Holdon, és kilövőállásként használták a marsi küldetések során. Az utazási idő a Hold és a Mars között több óra volt a németek számára. Goode összevetette ezt a jelenlegi titkos űrprogrammal, ami ezt az időt percekre lecsökkentette.

Könnyedén elképzelheti: Ha a kétdimenziós papírlapon kijelöl két pontot, akkor hosszú egyenessel tudja csak összekötni őket. Ha képes igénybe venni a harmadik dimenziót, akkor a papírlapot kétrét hajtja és a két pont összeér.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Marsi érdekességek

2018.01.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

A Marson működő hatalmas bázis képei kerültek ki a Google Mars műholdképeire - A NASA elfelejtette kiretusálni

2017.06.27

 Jól láthatóak az épületek, szellőzőberendezések, napelem-telepek, egy hatalmas parabola rádió-teleszkóp. Ezek után a NASA joggal vádolható hatalmas ködösítéssel, hazugsággal és titkolózással! 


Nagyon sok bennfentes információ alapján már eddig is tudható volt, hogy a Marsra-szállás már a múlt évszázadban megtörtént és azóta is titkos kutatóprogramok helyszíne az állítólagos vörös bolygó. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

NASA FOTÓ: SZUPERMODERN GÉPKOCSI A MARSON

2017.06.19

 A MARS felszínén lévő tárgyat mindenesetre jól vizsgáljátok meg és beszélgessetek róla, milyen tárgy lehet a sivatag közepén, amiről a Curiosity felvételt csinált.... ÍME:

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Megdöbbentő: olyat találtak a Marson, ami újraírhatja a vörös bolygó, de a Föld történelmét is!

2017.04.23

 Olyan dolgot vettek észre a Mars felszínén, mely valósággal sokkolta a tudósokat. Egy hatalmas, tönköt szúrtak ki ugyanis, mely legalább 1 méterrel emelkedik ki a Mars vörös porából és kísértetiesen úgy néz ki, mint egy fa törzse.

A képeket rengeteg szakértő elemezte, és a legtöbben azt mondták, hogy a szóban forgó valami valóban nagyon nagy hasonlóságokat mutat egy tényleges fatörzzsel a Földön. A mintázatok, a textúra, a teljes felépítése is azonos.

Ez pedig önmagában rengeteg különféle kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy van-e a Marson élet, vagy korábban milyen élővilága lehetett. A még zavarba ejtőbb kérdés pedig az, hogy ez az ősi marsi élővilág miért hasonlíthatott ennyire a földi élővilágra...

 

Beigazolódott az ufológusok gyanúja: Tényleg idegenek bázisai vannak a Holdon

2017.04.15

 A Lunar Reconnaissance Orbiter űrszonda 2009 óta kering a Hold körül, folyamatosan pásztázva azt műszereivel. A lézeres magasságmérő berendezésének adatai alapján a Hold pontos háromdimenziós modelljét állítják elő a NASA-nál. A nagy felbontású ultraibolya-, a hőkemaera és távoli ultraibolya-kamera pedig sötétben is remek képeket készítenek a felszínről az egyre részletesebb Holdtérképek előállításához.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »