Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marsbéli életképek

Cikkek

Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években

2018.02.20

 Goode azt mondja, hogy az 1940-es évek elején, miközben a 2. Világháború még mindig dúlt, német titkos társaságok - Thule, Vril és a Fekete Nap - sikeresen létrehoztak egy bázist a Holdon, és kilövőállásként használták a marsi küldetések során. Az utazási idő a Hold és a Mars között több óra volt a németek számára. Goode összevetette ezt a jelenlegi titkos űrprogrammal, ami ezt az időt percekre lecsökkentette.

Könnyedén elképzelheti: Ha a kétdimenziós papírlapon kijelöl két pontot, akkor hosszú egyenessel tudja csak összekötni őket. Ha képes igénybe venni a harmadik dimenziót, akkor a papírlapot kétrét hajtja és a két pont összeér.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Marsi érdekességek

2018.01.18

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

A Marson működő hatalmas bázis képei kerültek ki a Google Mars műholdképeire - A NASA elfelejtette kiretusálni

2017.06.27

 Jól láthatóak az épületek, szellőzőberendezések, napelem-telepek, egy hatalmas parabola rádió-teleszkóp. Ezek után a NASA joggal vádolható hatalmas ködösítéssel, hazugsággal és titkolózással! 


Nagyon sok bennfentes információ alapján már eddig is tudható volt, hogy a Marsra-szállás már a múlt évszázadban megtörtént és azóta is titkos kutatóprogramok helyszíne az állítólagos vörös bolygó. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

NASA FOTÓ: SZUPERMODERN GÉPKOCSI A MARSON

2017.06.19

 A MARS felszínén lévő tárgyat mindenesetre jól vizsgáljátok meg és beszélgessetek róla, milyen tárgy lehet a sivatag közepén, amiről a Curiosity felvételt csinált.... ÍME:

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Megdöbbentő: olyat találtak a Marson, ami újraírhatja a vörös bolygó, de a Föld történelmét is!

2017.04.23

 Olyan dolgot vettek észre a Mars felszínén, mely valósággal sokkolta a tudósokat. Egy hatalmas, tönköt szúrtak ki ugyanis, mely legalább 1 méterrel emelkedik ki a Mars vörös porából és kísértetiesen úgy néz ki, mint egy fa törzse.

A képeket rengeteg szakértő elemezte, és a legtöbben azt mondták, hogy a szóban forgó valami valóban nagyon nagy hasonlóságokat mutat egy tényleges fatörzzsel a Földön. A mintázatok, a textúra, a teljes felépítése is azonos.

Ez pedig önmagában rengeteg különféle kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy van-e a Marson élet, vagy korábban milyen élővilága lehetett. A még zavarba ejtőbb kérdés pedig az, hogy ez az ősi marsi élővilág miért hasonlíthatott ennyire a földi élővilágra...

 

Beigazolódott az ufológusok gyanúja: Tényleg idegenek bázisai vannak a Holdon

2017.04.15

 A Lunar Reconnaissance Orbiter űrszonda 2009 óta kering a Hold körül, folyamatosan pásztázva azt műszereivel. A lézeres magasságmérő berendezésének adatai alapján a Hold pontos háromdimenziós modelljét állítják elő a NASA-nál. A nagy felbontású ultraibolya-, a hőkemaera és távoli ultraibolya-kamera pedig sötétben is remek képeket készítenek a felszínről az egyre részletesebb Holdtérképek előállításához.

 

Vajon ki takarítja le folyton a marsjárókra rakódott porréteget?

2017.04.15

 A szakértők szerint legfeljebb 90 napig kellett volna működniük a marsjáróknak, mielőtt belepte volna a por a napelemeiket… Ennek ellenére az Opportunity rover már 13 éve, a Curiosity pedig 5 éve működik…

Az marsi életben hívők, folyamatosan böngészik a NASA roverjei által küldött fotókat, de csak most, hosszú évek után döbbentek rá, hogy a Curiosity és az Opportunity roverről minduntalan eltűnik a rárakódot vastag porréteg. Ha ez nem történne meg rendszeres időközönként, a robot szondák bizony elhallgatnának, talán örökre. De vajon ki, vagy mi takarítja le minden alkalommal a marsjárókat?

 

Kiszivárgott a NASA 1973-as titkos, emberes Mars-missziójának videója

2017.04.03

 A NASA 1952-től kezdődően 1970-ig azt kommunikálta a nyilvánosság felé, hogy a céljuk, hogy állandó bázist építsenek a Marson. Ezután viszont mintha elfelejtették volna a dolgot. Alighanem ekkor kezdett valósággá válni a terv. Talán mégis igazak azok az összeesküvés-elméletek, miszerint már évtizedek óta amerikai bázisok vannak a Marson, és nagyban folyik a nyersanyagok kitermelése és a harc a rovarszerű őslakókkal… a menetrend szerinti Mars-járatokról már nem is beszélve…

Az, hogy ez kiderüljön, csak idő kérdése, ezért is készül a NASA gőzerővel az első NYILVÁNOS marsra szállásra… Ha sikerül, akkor már nem kell többé a piszkos kis titkaik miatt aggódniuk. Az ottani eredményeiket és infrastruktúrát pedig beállítják majd a legújabb misszió eredményeként.

 

Halott földönkívülit fotózott le a Curiosity rover a Marson

2017.03.27

 Egyes vélekedések szerint ez leginkább egy hason fekvő, halott földönkívüli tetemének tűnik. A Streetcap1 nevű felhasználó még egy kisebb videót is rittyentett a felfedezése köré. Állítása szerint a videó közzététele után különféle hírszerző ügynökségek kezdték zaklatni a kérdéseikkel. Úgy tűnik valamibe alaposan beletrafálhatott…

A földönkívüliekre vadászó közösségek szerint biztos, hogy egy idegen lény tetemét fedezte fel. A szkeptikusok pedig válltig állítják, hogy csak egy érdekes alakú szikla van a képeken, hiszen ha valódi hulla lett volna, alighanem már réges-régen lebomlott volna… Erre a magyarázat, hogy a halott idegen megkövült halála után, ezért nem hullott porrá… Az igazság alighanem sosem fog már kiderülni.

 

NASA top secret video/pictures about mars 2017 NEW! Vol 3

2017.03.24

 Nagyon sok hasonló videó kering az interneten, de ezt mindenképpen látni kell, ugyan is nem manipuláltak a felvételen szereplő képek! Hihetetlen, hogy mennyi mindent nem tudunk mi emberek!! http://www.mindenegybenblog.hu/egyeb-videok/friss-ujabb-kepek-szivarogtak-ki-a-nasa

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »