Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marsbéli életképek

Cikkek

A Marson működő hatalmas bázis képei kerültek ki a Google Mars műholdképeire - A NASA elfelejtette kiretusálni

2017.06.27

 Jól láthatóak az épületek, szellőzőberendezések, napelem-telepek, egy hatalmas parabola rádió-teleszkóp. Ezek után a NASA joggal vádolható hatalmas ködösítéssel, hazugsággal és titkolózással! 


Nagyon sok bennfentes információ alapján már eddig is tudható volt, hogy a Marsra-szállás már a múlt évszázadban megtörtént és azóta is titkos kutatóprogramok helyszíne az állítólagos vörös bolygó. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

NASA FOTÓ: SZUPERMODERN GÉPKOCSI A MARSON

2017.06.19

 A MARS felszínén lévő tárgyat mindenesetre jól vizsgáljátok meg és beszélgessetek róla, milyen tárgy lehet a sivatag közepén, amiről a Curiosity felvételt csinált.... ÍME:

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Marsbéli életképek | Hozzászólások: 0

Megdöbbentő: olyat találtak a Marson, ami újraírhatja a vörös bolygó, de a Föld történelmét is!

2017.04.23

 Olyan dolgot vettek észre a Mars felszínén, mely valósággal sokkolta a tudósokat. Egy hatalmas, tönköt szúrtak ki ugyanis, mely legalább 1 méterrel emelkedik ki a Mars vörös porából és kísértetiesen úgy néz ki, mint egy fa törzse.

A képeket rengeteg szakértő elemezte, és a legtöbben azt mondták, hogy a szóban forgó valami valóban nagyon nagy hasonlóságokat mutat egy tényleges fatörzzsel a Földön. A mintázatok, a textúra, a teljes felépítése is azonos.

Ez pedig önmagában rengeteg különféle kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogy van-e a Marson élet, vagy korábban milyen élővilága lehetett. A még zavarba ejtőbb kérdés pedig az, hogy ez az ősi marsi élővilág miért hasonlíthatott ennyire a földi élővilágra...

 

Beigazolódott az ufológusok gyanúja: Tényleg idegenek bázisai vannak a Holdon

2017.04.15

 A Lunar Reconnaissance Orbiter űrszonda 2009 óta kering a Hold körül, folyamatosan pásztázva azt műszereivel. A lézeres magasságmérő berendezésének adatai alapján a Hold pontos háromdimenziós modelljét állítják elő a NASA-nál. A nagy felbontású ultraibolya-, a hőkemaera és távoli ultraibolya-kamera pedig sötétben is remek képeket készítenek a felszínről az egyre részletesebb Holdtérképek előállításához.

 

Vajon ki takarítja le folyton a marsjárókra rakódott porréteget?

2017.04.15

 A szakértők szerint legfeljebb 90 napig kellett volna működniük a marsjáróknak, mielőtt belepte volna a por a napelemeiket… Ennek ellenére az Opportunity rover már 13 éve, a Curiosity pedig 5 éve működik…

Az marsi életben hívők, folyamatosan böngészik a NASA roverjei által küldött fotókat, de csak most, hosszú évek után döbbentek rá, hogy a Curiosity és az Opportunity roverről minduntalan eltűnik a rárakódot vastag porréteg. Ha ez nem történne meg rendszeres időközönként, a robot szondák bizony elhallgatnának, talán örökre. De vajon ki, vagy mi takarítja le minden alkalommal a marsjárókat?

 

Kiszivárgott a NASA 1973-as titkos, emberes Mars-missziójának videója

2017.04.03

 A NASA 1952-től kezdődően 1970-ig azt kommunikálta a nyilvánosság felé, hogy a céljuk, hogy állandó bázist építsenek a Marson. Ezután viszont mintha elfelejtették volna a dolgot. Alighanem ekkor kezdett valósággá válni a terv. Talán mégis igazak azok az összeesküvés-elméletek, miszerint már évtizedek óta amerikai bázisok vannak a Marson, és nagyban folyik a nyersanyagok kitermelése és a harc a rovarszerű őslakókkal… a menetrend szerinti Mars-járatokról már nem is beszélve…

Az, hogy ez kiderüljön, csak idő kérdése, ezért is készül a NASA gőzerővel az első NYILVÁNOS marsra szállásra… Ha sikerül, akkor már nem kell többé a piszkos kis titkaik miatt aggódniuk. Az ottani eredményeiket és infrastruktúrát pedig beállítják majd a legújabb misszió eredményeként.

 

Halott földönkívülit fotózott le a Curiosity rover a Marson

2017.03.27

 Egyes vélekedések szerint ez leginkább egy hason fekvő, halott földönkívüli tetemének tűnik. A Streetcap1 nevű felhasználó még egy kisebb videót is rittyentett a felfedezése köré. Állítása szerint a videó közzététele után különféle hírszerző ügynökségek kezdték zaklatni a kérdéseikkel. Úgy tűnik valamibe alaposan beletrafálhatott…

A földönkívüliekre vadászó közösségek szerint biztos, hogy egy idegen lény tetemét fedezte fel. A szkeptikusok pedig válltig állítják, hogy csak egy érdekes alakú szikla van a képeken, hiszen ha valódi hulla lett volna, alighanem már réges-régen lebomlott volna… Erre a magyarázat, hogy a halott idegen megkövült halála után, ezért nem hullott porrá… Az igazság alighanem sosem fog már kiderülni.

 

NASA top secret video/pictures about mars 2017 NEW! Vol 3

2017.03.24

 Nagyon sok hasonló videó kering az interneten, de ezt mindenképpen látni kell, ugyan is nem manipuláltak a felvételen szereplő képek! Hihetetlen, hogy mennyi mindent nem tudunk mi emberek!! http://www.mindenegybenblog.hu/egyeb-videok/friss-ujabb-kepek-szivarogtak-ki-a-nasa

 

Már kolonizálják a Marsot? Megdöbbentő állítás látott napvilágot

2017.03.16

 Hatalmas fákat, nagy erdőségeket is lehetett látni a képek némelyikén, vagy kristálytiszta vizű tavakat. Ezekről a NASA sokáig nem is nyilatkozott, majd mikor már nem tudták hova elodázni a dolgot, azt mondták rájuk, hogy valójában sötétebb színű dűnék fény-árnyék illúzióinak az eredménye, a tavak pedig szimplán optikai csalódások.

Valójában azonban az csak egy fedő sztori, mellyel próbálták menteni a menthetőt. Ugyanis ezeket az erdőségeket ábrázoló képek idő előtt, ellenőrizetlenül kerültek ki annak idején. Főleg a Mars sarkvidéke körül látni ilyeneket, ahol a talaj vízben gazdag.

 

 

1962-ben tényleg Marsra szállt titokban az emberiség, és életet talált rajta?

2017.03.09

 Létezett az 1970-es években egy igen népszerű tudományos jellegű műsor az angliai televíziónál (ITV Anglia) ahol egy este leadtak valamit, amit azóta is sokan emlegetnek.A Science Report rengeteg minőségi, és rendkívül érdekes részt megért. Az ominózus és egyben legendás eset 1977. Június 22-én történt. Ekkor ugyanis egy nagyon érdekes témával foglalkoztak a műsorban. Mégpedig azzal az állítólagos Marsra szállással, melyet 1962-ben a legnagyobb titokban hajtottak végre, nemzetközi összefogással. Tudni kell előzetesen, hogy ez a műsor elég hitelesnek számított annak idején és neves szakemberek dolgoztak annak megvalósításán.

 

1 | 2 | 3 | 4

Következő »