Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kommentjeim

Cikkek

Kommentem egy civil fórumhoz

2018.03.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Kommentem: Karácsony Gergely: Ők csak alibit akarnak, hogy a könnyebbik úton járhassanak a helyes helyett

2018.01.12

 Technikai hiba miatt megismétlem Karácsony Gergely oldalára írt kommentemet.

Karácsony Gergely

A változás szövetsége létrejött! Ne higgyetek a károgóknak, a hamis prófétáknak, akik azt mondják, hogy április 8-án nem lehet győzni!

Ők csak alibit keresnek ahhoz, hogy a könnyebbik úton járhassanak a helyes helyett. Nincs még 4 évünk. Most kell cselekedni, most kell talpra állni. Van remény! Hiszek a kormányváltásban, hiszek a győzelemben. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Kommentem: Karácsony Gergely: Ők csak alibit keresnek ahhoz, hogy a könnyebbik úton járhassanak a helyes helyett

2018.01.11

  Az ígérteket már Rákosi elvtárs óta ismerjük "a fiatalok dolgoznak, együtt harcolnak
a munkásosztállyal és dolgozó parasztsággal népi demokráciánk nagy céljaiért, az előttünk álló virágzó jövőért!" Ebből az évtizedek alatt, főként a rendszerváltással, sikerült megszüntetni a dolgozó parasztságot, a munkásosztályt, a népi demokráciából a népit, maradt a demokrácia, meg a virágzó jövő. Tartok tőle, az általatok kínált visszademokratizálással, a virágzó jövőt is sikerülne eltörölni. Megmaradna a demokrácia. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Videó: Szomszédok 30 éves évforduló, pódium

2017.11.15

Szerény személyem is ott volt a pódiumon a technikai személyzet között.

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Szél Bernadett az LMP miniszterelnök-jelöltje/Kommentem

2017.09.05

 Kommentem

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Kommentem Netanjahu miniszterelnök úr látogatása nyomán

2017.07.22

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kommentjeim | Hozzászólások: 0

Ebből nagy bukta lehet - búcsút inthetünk 215 millió eurónak?

2017.05.09

 Az uniós ügyekkel foglalkozó hírportál azt írja, Lengyelország és Magyarország azt akarja elérni, hogy Norvégia álljon el attól a követelésétől, hogy a civil szféra támogatására szánt úgynevezett EGT Alapok szétosztása olyan adminisztratív testületen keresztül történjék, amely független lenne, de Solberg ezt elutasította.

 

A PM társelnöke bábozott a köztársasági elnök beiktatása alatt

2017.05.08

 Én is "beiktattam" ma Áder Jánost!
A teljes magyar Országgyűlés, az egyházi méltóságok és a hazánkban tartózkodó diplomaták jelenlétében Áder pont azt kapta ma tőlem, amit megérdemel: a 15 perces beszédét a székemre felállva végigbáboztam egy Áder-bábuval. 

 

LMP közlemény kommentárommal: Északi Áramlat 2 vagy európai szolidaritás

2017.02.20

 Gábor Szabó Az LMP abszurd megközelítése kitűnik akkor, amikor tiltakoznak az orosz-német gázvezeték megvalósítása ellen, és az ukrán érdekek védelmére hivatkoznak. Amelyet megszállt országnak titulálnak. Ki szállta meg Ukrajnát? Az orosz többségű területek kívánnak önálló életet élni, nyilván orosz fegyveres támogatással megspékelve. A nyugati része még nincsen megszállva, hacsak nem tervezi ezt a nyugat. Talán az LMP-nek erről bővebb információi vannak? Miért kellene az egyébként független Ukrajna gazdasági érdekei miatt Magyarországnak kiállnia? A velünk szövetségben lévő Németország érdekei ellen, akivel együtt az Unió tagjai vagyunk? A gyöngyszem a cikkben: "a megszállt Ukrajnának gazdasági kárt okozna és növelné kontinensünk függőségét az orosz gáztól." Mintha a nem megvalósuló Ukrajnán átvezető gázvezetékben nem a függőséget okozó orosz gáz folyna?? 

 

Kövér László házelnök levele Szabó Tímeának, kommentárommal

2017.02.19

 Szabó Tímea képviselő: Kövér László szerint én megsértem az Országgyűlés tekintélyét!
A Házelnök nem veszi napirendre a civilek ellen háborút indító képviselőkről szóló törvényjavaslatomat, mert úgy gondolja, hogy Orbán Viktor és Németh Szilárd civil eltakarítós kijelentései nem, az én javaslatom viszont "tárgyalásra nem alkalmas" és "sérti az Országgyűlés tekintélyét". 
Az én javaslatom szerint azok a közszereplők, akik bárkit, így civil szervezeteket is fenyegetnek, adják vissza mandátumukat, és végezzenek önkéntes munkát valamelyik szervezetnél.