Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérhatalom

Cikkek

Soros pénzén, Alinsky-módszerekkel épít hálózatot Szél Bernadett kedvenc Soros-ügynöke?

2018.01.22

 De mit is gondolt Alinsky a politikai aktivizmusról?

1.    Nem csak az a hatalom, amivel valóban rendelkezel, hanem az is, amiről az ellenség azt hiszi, hogy rendelkezel. A hatalomnak két fő forrása van: a pénz és az emberek. Akiknek nincs pénzük, a testükből kell felépíteniük a hatalmat.

2.    Sose kerülj kívül az embereid tapasztalati körén. Csak zavarodottságot, félelmet és meghátrálást fog eredményezni.

3.    Amikor csak lehet, kerülj az ellenség tapasztalati körén kívülre. Keresd a módját, hogyan növelhetnéd a bizonytalanságát és az idegességét.

4.    Kényszerítsd az ellenséget, hogy a saját szabályai szerint járjon el. Ha az a szabálya, hogy minden levélre válaszolnia kell, küldj 30 000 levelet. Ezzel kinyírhatod, mert senki sem képes megfelelni az összes maga állította szabályának.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Nukleáris rakétatámadás történt Hawaii ellen, amelyet egy titkos űrprogram akadályozott meg?

2018.01.21

 Annak a valószínűsége, hogy a ballisztikus rakéta figyelmeztető jelzés egy egyszerű hiba, amit egyetlen személy okozott, még tovább gyengíti a hihetőségét. A Public Intelliegnce Blog egyik írója rámutat arra, hogy a rendszert úgy tervezték meg, hogy megakadályozza pontosan az ilyen hibát:

"Nincs 'gomb', amelyet véletlenül meg lehet nyomni. Jelenleg öt hibabiztos eljárás van a Hawaii Vészhelyzeti Kezelő Rendszerben, az utolsó egy két kulcsos rendszer, mint amilyen az amerikai rakéta silók és az amerikai nukleáris rakéta tengeralattjárók esetében használatos. Két kulcs, egymástól 2 méter távolságra, melyhez két külön személynek kell egyidejűleg megadni a pozitív jelzést." (1)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Az Orbán kormány leváltására készülnek a Soros szervezetek

2018.01.17

 Magyarországon már-már ezek a civil szervezetek látják el a teljesen impotensnek tűnő balliberális ellenzék pártok szerepét. Elmondása szerint sokkal őszintébbnek látná, ha ezek a szereplők bevallanák, hogy jelen esetben nem a sajtószabadság és a jogállamiság vitájáról beszélnek, hanem különböző világnézetek ütközéséről. Ők a multikulturális, nyílt társadalomban hisznek, míg a budapesti kormányzat pedig jól láthatóan a nemzeti kultúrában

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Nem mennek suliba, a Parlament előtt tüntetnek a diákok

2018.01.04

 „Elegünk van, hogy a 19. századi egyetemes anyagot olyan részletezve tanuljuk, mintha tegnap történt volna és, hogy ezt 7, 8 vagy 9 órában kell megoldani” – írják az esemény Facebook-oldalán. A demonstrációt diákok kezdeményezték, ők fordultak a Független Diákparlamenthez, akik szervezésbe fogtak. A tiltakozás szervezője portálunknak elmondta, bár felesleges tudás nem létezik, mégis úgy gondolják, racionalizálni kell a tanítást. Gyetvai Viktor példaként hozta, hogy egy alsó tagozatos tanuló szervezete nincs felkészülve arra, hogy annyi időt töltsön az iskolában, mint egy felnőtt a munkahelyén.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Diszkriminálja az idősebb álláskeresőket a Facebook és a Google

2018.01.01

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Hogyan váltak porrá felülről lefelé haladva a levegőben, a vas és betonszerkezetű ikertornyok szeptember 11.-én?

2017.12.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Hillary hisztizik és retteg

2017.11.17

 Hillary Clinton, a tavalyi elnökválasztás demokrata párti elnökjelöltje egy lapinterjúban úgy vélekedett, hogy egy esetlegesen ellene indított vizsgálat a hatalommal történő visszaélés lenne.  

Clinton a Mother Jones című magazinban megjelent interjújában arra a lapértesülésre reagált, miszerint Jeff Sessions igazságügyi miniszter vizsgálat megindítását fontolgatja Clinton korábbi elektronikus levelezésének, részben pedig a Uranium One nevű uránbányászati vállalat oroszoknak történt eladása körülményeinek feltárására.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

AZ USA-BAN NOV 4-ÉN AKARJÁK ELINDÍTANI TRUMP ELNÖK MEGDÖNTÉSÉRE MEGHIRDETETT FORRADALMAT UTCAI ÖSSZECSAPÁSOKKAL

2017.11.02

 Ha nem virítana a nov 1-i New York Times címlapján, el sem hinnénk! A jelszó természetesen a "fasizmus" és a "mondj nemet a rasszizmusra" beteg és hamis jelszavai! Persze nem önmagában lenne baj ezzel, hanem, hogy fegyverként használják a másként gondolkodókkal szemben! 
Hiszen mindig ezeket vetik be, ha fel akarják szítani a feszültséget, még akkor is, ha a fasiszta jellemvonásokat, a diktatúrát éppen a liberalizmus, a baloldal vagy a politikai korrektség diktatúrája hordozza magában!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

A CIA Hitler 1954-ben megtalálta Kolumbiában

2017.11.02

 Google fordítóprogrammal készült:http://www.krone.at/596289 Kronen Zeitung

Adolf Hitler túlélte a második világháborút? Ami egy őrült összeesküvéselméletnek hangzott, ma már 62 év után kiadott CIA-dokumentáció támogatja. Ennek megfelelően Hitler 1954-ben elmenekült Dél-Amerikába, és Kolumbia élt, mint Adolf Schüttelmayer.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Tények a globális banki gépezetről

2017.10.29

 26. A bankok gyakorlata az úgynevezett "részleges tartalékkal működő banki tevékenység". Ez azt jelenti, hogy nekik csak a letétek egy kis százalékát kell megtartaniuk, és ezt sokszor kölcsönadják az embereknek, létrehozva egy adósságspirált, ráadásul abból a pénzből, ami nem is létezik.

27. Például minden 100 forint befizetésre a bank kikölcsönöz 900 forintnyi képzeletbeli pénzt az ügyfeleinek. Az igazi csalás az, hogy kamatos kamatot számít fel erre a nem létező pénzre. Ez kirívó csalás, és bárki más ezért sokáig börtönbe kerülne.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4

Következő »