Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérhatalom

Cikkek

Németország 2,9 milliárd eurót keresett a görög válságon

2018.06.21

 Az adatokat közérdekű igényléssel megszerző Zöldek párt képviselője,  Sven-Christian Kindler arról beszélt a hírügynökségnek, hogy szemben minden szélsőjobboldali mítosszal, Németország masszívan profitált Görögország válságából. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Kártevők nélkül is lehallgatnak minket a telefonok

2018.06.13

 A gyanú akkor merült fel a cikk írójában, amikor egy szórakozóhelyen barátaival beszélgetettnemrég megejtett japán útjáról és az ottani tapasztalatokról. Ezt követően szinte azonnal japán utakkal kapcsolatos reklámok bukkantak fel iPhone készülékén, később pedig (immár tudatosan) megismételte a tesztet, pólókról, cipőkről, valamint egyetemi kurzusokról beszélgetve, miközben telefonját a zsebében hordta. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

A kriptovalutákkal fogják átvenni a végső hatalmat az Új Világrend uralkodói?

2018.06.05

 a klasszikus értelemben vett készpénzt beszüntetik, felszámoljáka pénznyomás monopóliumát, és egy egységes, az egész világon használható kriptovalutára tér át az emberiség.

Mivel a javak egy digitalizált világban fognak létrejönni, ezért felvetődik majd a szegények és gazdagok közötti szakadék csökkentése, hiszen a rendszer természetességéből fakadóan megoldhatná az évezredes problémát, ami ezen társadalmi különbségek okán lépett fel, és volt mindig is jelen.

Azonban ne legyenek illúzióink…

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Nincs visszaút: itt a Kék sugár hadművelet technológiája a nyakunkon?

2018.05.28

 Előttünk valósul meg az Új világrend szemfényvesztő eszköze? Hihetetlen videón egy szabadban megrendezett 3D hologram teszt!

Rendkívül közel vagyunk ahhoz, hogy a Kék sugár hadművelet hivatalosan is kezdetét vegye? 

Míg egyesek szerint maga a projekt már évek óta zajlik is, egyre több hír érkezik arról, hogy különféle főpróbákat tartanak világszerte.

Hihetetlen léptékben fejlődött ugyanis a 3 dimenziós hologramok világa.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Az EU-t szándékosan akarják belülről összeomlasztani? Egy megdöbbentő terv részletei bontakoztak ki!

2018.05.28

 Egy a neve elhallgatását kérő politikus tud a belső folyamatokról, és arról, hogy valójában ez az egész szándékos.

Azért akarják tönkre tenni Európát, hogy újra kiegyenlítsék az erőviszonyokat. Amerika és Oroszország is félt attól, hogy Európa egy önálló egységes hatalommá nőheti ki magát.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Torokszorító videó: Sírva vonszolták ki a lakásából az utcára a magyar családot

2018.05.15

 Beszámoltunk róla: április 30-ig tartott a kormány kilakoltatási moratóriuma. Május elsején, a munka ünnepén már meg is kezdődtek a kilakoltatások.

A kilakoltatások száma ebben az évben elérheti a

35-38 EZRET,

vagyis családtagokkal együtt 100 ezer ember (!) lakhatása kerül veszélybe idén.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

George Soros interjúja 2015-ben a Washington Post-ban, hogy a migránsok miért Európába mennek, mi ennek a háttere

2018.05.06

 George Soros: Ön rosszul látja a helyzetet. Afrikában nincs terrorizmus. A terrorizmus akkor alakul ki, amikor népek érdekei ellen lépnek fel erőszakos módon, és a népek egyes kiemelkedő vezetői, a népakaratnak vagy vallási fanatizmusuknak megfelelően, ellenállást szerveznek, és ellenállnak, saját akaratukat kívánják érvényre jutatni. A fejlett társadalmak alkották meg a “terrorizmus” fogalmát. .. De visszatérve a kérdésére, ha a kialakult terrorsejtek beszivárognak Európába, az is Európa gondja. Én nem foglalkozom ezzel a problémával! Én itt, Amerikában, biztonságban vagyok! (Gonosz mosoly George Soros arcán..) .. És még egy fontos részlet: Az “afrikánához” csatlakozik az iszlám, és minden nép, aki munka nélkül akar jól élni. Európában van pénz, ebben a migrációs-válságban, osszák szét az arra rászorulok között!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Elég az elhangolásból, avagy 440hz helyett vissza a természetes 432hz-hez!

2018.05.06

 Ha körülnézünk a világban, akkor azt is láthatjuk, hogy a népi hangszerek származási helyüktől függetlenül követik a fentebb említett természetes frekvenciákat. Egy Koreából származó furulya hangjainak frekvenciái például a következők voltak: 597.2 Hz, 651.6 Hz, 716.8 Hz, 796.4 Hz, 896 Hz, 1024 Hz,1102.4 Hz, 1194.4 Hz. A furulya hatodik hangja egy “C” hang, amelyik a 256 Hz-es “C” hangnál két oktávval magasabb. Egy másik furulya alaphangja, amit Etiópiában vettek meg egy pásztorfiútól 512 Hz volt. Hasonló hangszereket találtak Görögországban vagy Közép-Amerikában is.  A 256 Hz-es “C” hangra, vagyis 432 Hz-es “A” hangra történő hangolás tehát az emberi természetből adódó hangolás. 

 

Verdi 432 Hz-es "A" hangjáról Göbbels eredeti javaslatának megfelelően 1955-áthangolták a hangszereket 440 Hz-re

2018.05.06

Verdi és a 432 Hz Szerkesztés

1884-ben Giuseppe Verdi írt egy levelet az Olasz Állami Zenei Bizottságnak, amelyben kéri tőlük a normál “A” hang 432 Hz-en történő rögzítését, amit matematikai okok miatt tartott szükségesnek. Annak ellenére, hogy nem járt sikerrel a kérése, ő saját maga ezt a 432 Hz-es hangolást használta. Ezt a hangolást azóta is Verdi-hangolásként ismerik.

 939-ben Joseph Göebbels náci propagandaminiszter javaslatára egy konferencián 440 Hz-en állapították meg a normál "A" hangolási frekvenciáját zenészek és matematikusok hatalmas tiltakozó hulláma ellenére. 1940-ben az USA is csatlakozott, ők is 440 Hz-re módosítottak. 1955-ben a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet elfogadta a 440 Hz-es "A" hangot, majd 1975-ben az ISO 16 szabványként rögzítették. A szabvány eredetileg 439 Hz-et állapított volna meg, azonban ezt elvetették, mint matematikailag túl nehézkes alaphangot, mivel a 439 prímszám.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Kormányfő: fedjenek fel minél több hálózatot

2018.04.22

 A volt amerikai elnök beszédében kifejtette, hogy titkos társaságok próbálják saját rejtett terveik mentén befolyásolni a politikát, és ez a gyakorlatuk alapjaiban ellenkezik minden demokratikus értékkel.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »