Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttérhatalom

Cikkek

Inkább lemondott a román kormány három minisztere

2017.10.14

 A PSD-ALDE kormánykoalíció csúcsvezetői - akik ellen szintén vádat emelt a DNA(Román Korrupcióellenes Ügyézség) - nyíltan bírálják a Brüsszel és az amerikai szövetségesek által magasztalt DNA-t, amely szerintük a megszorongatott vádlottakat megzsarolva, hamis feljelentésekre alapozva távolítja el a közéletből a Romániát a háttérből irányító, a "mélyállam" akaratával szembeszegülő politikusokat.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Több fegyveres támadó is volt Las-Vegas-i vérengzés során /Szemtanúk videón/

2017.10.06

 

  1. Több fegyverszakértő úgy véli, hogy lehetetlen lett volna egyetlen ember által majd 600 találatot eredményező lövéseket, annyi idő alatt leadni, amíg a lövöldözés zajlott, ami kb 4-5 perc volt. Még azt is figyelembe véve, hogy óriási volt a tömeg. Így sem volt elég csak “kaszálnia”, mivel a folyamatos sorozat, egyre feljebb emeli a puska csövét, ami akkora távolságból már jelentős eltérést okoz a becsapódásnál. Másrészt a fegyvert ennyi lövés leadásához elég sokszor kellett volna után tölteni is.
  2. Szemtanuk számoltak be és videókon is hallható, hogy távolabbról hallatszó sorozatok után, közelebbről is tüzelhettek, ami jóval hangosabb volt.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Egyre szaporodnak a kételyek a Las Vegas-i lövöldözés hivatalos verziójával szemben

2017.10.05

 

Egyértelműen hallható, hogy legalább két helyszínről sorozatlövés történik: az egyik közelebbről, a másik távolabbról. /Aki meg akarja nézni, ill. hallgatni, kattintson az alábbi Infowars linkre és ott a videó rajta./

De már beleszólt a vitába Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára is:

Nem csak a több irányból jövő hangokkal van a baj. És azzal, hogy a Mandalay hotelnek két ablaka is ki volt törve. A 32-ik és a 4-ik emeleten is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

64 éves milliomos! terrorista = 10 automata lőfegyver, több ezer lőszer(ezek súlya),, robbanó anyag,,minek”? erőművész

2017.10.05

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Bill Gates találkozik Trump elnökével a vakcina biztonsági vizsgálatának megállítása érdekében

2017.09.02

 Bill Gates felkereste Trumpot, hogy lebeszélje az USA elnökét arról a régi tervéről, hogy független vizsgálatoknak vetesse alá a vakcinákat, miszerint valóban oly biztonságosak-é, mint ahogy azt a gyártók mantrázzák.
Ha az oltások állítólagos előnyei valóban messze meghaladnák az ártalmait, akkor miért rettegne minden oltáshívő orvos, befektető és troll a független kivizsgálástól?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Fidesz: Soros György össze akarja hívatni a magyar országgyűlést

2017.08.04

 Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést, hogy eltöröltesse a "Lex CEU"-t és a törvények fölé helyezze a Soros-egyetemet. A magyar baloldal pedig végrehajtja a rendelést, hiszen Soros bábjai. Ha rajtuk múlna, ugyanilyen gyorsasággal bontanák le a kedvéért a kerítést, a tranzitzónákat és fogadnák el a kvótát, hogy végre tudják hajtani a  "Soros-tervet". Az pedig egyenesen felháborító, hogy mindehhez a devizahitelesekre hivatkoznak, akiket ők sodortak bajba, hagytak segítség nélkül és még a polgári kormány devizahiteleseket segítő intézkedéseit sem támogatták. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Moszkva felszólította Washingtont, hogy hagyja abba a “rágalmazást”

2017.08.04

  Az orosz diplomaták a dokumentumban rámutattak, hogy a hivatalos Podgorica “Washington kemény nyomása alatt” és “az ország többsége véleményének dacára” léptette be Montenegrót az NATO-ba. Az orosz külügy szerint az Egyesült Államok és az Európai Unió “a választók akaratát semmibe véve” megakadályozta, hogy a 2016 decemberi választásokon győztes pártok kormányt alakíthassanak.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Oroszország berágott az újabb szankciók miatt: jól befűthet Amerikának

2017.07.27

 Oroszország arra figyelmeztetett, hogy az újabb szankciókkal egy bizonyos határt átlép az orosz-amerikai viszony, vagyis egy olyan szakaszba lép, ahol az orosz fél már durvább eszközöket is megengedhet magának a szankciókra adott válaszokban. Gazdaságilag túl sok érdemlegeset nem tud tenni, legfeljebb kitilt egy-két amerikai céget, de a világpolitikában annál inkább. Amerika ellenségeit egy kicsit megtámogatja, és máris ütős a válasz, vagy, ahogy az orosz parlament felsőházának képviselője mondta a CNBC szerint: fájdalmas

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

A chemtraillel megszórt hó nem tud elolvadni? Videó mutatja be!

2017.07.02

 Miért nem olvad el a hó? És miért nem ereszt vizet? Sok kérdést felvet az alábbi videó, melyet egy férfi készített, miközben a környéken leesett hóval kísérletezett...

A levegőben különféle repülőgépekről történő chemtrailek nem csak a légkörünket változtatják meg, hanem az időjárást, és az égből hulló csapadékot is.

Ennek bizonyítékaként egy férfi készített még télen egy olyan látványos videót, melynek során bebizonyítja, hogy a hó, ami a környéken lehullott, valójában nem is teljesen hó.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0

Bogár László: Szupermarket-Európa

2017.06.27

 Mi, magyarok persze itt is helytelen magatartást tanúsítottunk, és nyilván ezért most már sokadszor hagytak cinikus kegyetlenséggel magunkra, miközben azért váltig biztattak a kitartásra. És aztán a „második világháború projekt” után is kaptunk leckét Franciaország nagyjaitól arra nézvést, hogy miként is kell az európai értékeket és a sorsközösséget komolyan venni. A szovjet birodalom Kelet-Európára való rászabadítása, az az ócska cinizmus, amit 1956-ban is tanúsítottak velünk szemben, és végül, hogy a „rendszerváltás projekt” keretében a szép szavak mögött valójában olcsón letermelhető munkaerő-lelőhelyként kezeltek minket, mind-mind módfelett tanulságos dolog.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Háttérhatalom | Hozzászólások: 0