Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezekiel próféciájához vezető lépések

Cikkek

Izraeli miniszterek Irán szíriai beavatkozása ellen szólaltak fel

2018.04.17

 A tízes, kereskedelmi tévécsatorna úgy tudja, Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hallgatásra szólította fel minisztereit, miután Joáv Galant lakásügyi miniszter bejelentette, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország által szombat hajnalban végrehajtott közös katonai csapás „fontos jelzést adott a gonosz tengelynek, Iránnak, Szíriának és a Hezbollahnak”.

 

/izraelinfo.com/Iráni fenyegetés Izraelnek

2018.04.12

A moszkvai védelmi minisztérium hétfői tájékoztatása szerint két F-15-ös harci gép hajtotta végre a támadást a libanoni légtérből elindítva a rakétákat, a szíriai légtérbe be sem hatolva. Az elindított nyolc rakétából a szíriai légvédelem ötöt lelőtt – tette hozzá a védelmi minisztérium. A Reuters hírügynökség hétfőn megkérdezte az esettel kapcsolatosan az izraeli hadsereget is, amely nem kívánta kommentálni a történteket.

 

14 halottal járó rakétatámadás egy szíriai katonai reptéren – USA: nem mi voltunk

2018.04.09

A Pentagon cáfolta, hogy az Egyesült Államok hajtotta volna végre a Homsz tartomány keleti részén található T-4 elnevezésű katonai repülőtér elleni légicsapást. A támadásra néhány órával azt követően került sor, hogy Emmanuel Macron francia és Donald Trump amerikai elnök telefonon egyeztetett a Dúma lakosságát szombaton ért vegyifegyver-támadásról, és a francia elnöki hivatal nyilatkozata szerint lépéseik egyeztetéséről állapodtak meg. Donald Trump előzőleg azt hangoztatta, hogy a vegyi támadásért valakinek nagy árat kell majd fizetnie.

 

Trump megalakítja háborús kormányát – Izrael támadja meg Iránt?

2018.03.27

 Demokrata vélemények szerint a döntés végzetes az amerikai népre nézve és mutatja, hogy ezzel Trump háborúra készül. Akárcsak Trump, Bolton is megvetéssel viseltetik a szerződések és a nemzetközi jog irányába. Az alapjaiban megroggyant Fehér Házban Boltonnak és neokonzervatív társainak már csak egy embert kell eltakarítani az útból.

 

Izrael elismerte, hogy felrobbantott egy Szíriában épülő atomreaktort

2018.03.21

 Az izraeli kormányban Ehud Olmert akkori miniszterelnök támogatta az épülő atomreaktor felrobbantását, Ehud Barak védelmi miniszter azonban háború kirobbanásától tartott, ezért próbálta megakadályozni.

 

Netanjahu legbizalmasabb munkatársa vádalkut kötött az izraeli hatóságokkal

2018.03.05

 Nir Hefec, Benjámin Netanjahu miniszterelnök legbizalmasabb munkatársa, médiaügyi tanácsadója is vádalkut kötött az izraeli hatóságokkal a kormányfőt is érintő korrupciós ügyek leleplezése érdekében - jelentette hétfőn a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

 

A koronatanú vallomása drámai hatással lehet Benjámin Netanjahu helyzetére

2018.02.22

 Slomó Filber mindent őszintén feltáró vallomása – amelyért cserében büntetésének egy részét elengednék –

DRÁMAI HATÁSSAL LEHET BENJÁMIN NETANJAHU HELYZETÉRE.

 

Naszrallah: az izraeli F-16-os földre kényszerítése hatalmas katonai teljesítmény volt

2018.02.19

 Hasszán Naszrallah, a Hezbollah vezetője pénteken az izraeli F-16-os földre kényszerítését egy múlt szombati szíriai ellentámadás során “hatalmas katonai teljesítmény”-nek nevezte.

Mindeközben a 10-es csatorna riportja azt állította, az izraeli hadsereg szerint a gép lezuhanását üzemzavar okozta. A jelentés nem közölt forrást.

 

Netanjahu a múlt héten lelőtt iráni drón egy darabját felmutatva üzent Iránnak, hogy ne tesztelje Izraelt/Kommentemmel

2018.02.18

 Benjamin Netanjahu miniszterelnök vasárnap a múlt hétvégén Észak-Izrael felett lelőtt iráni drón egy darabját felmutatva figyelmeztetett, hogy Izrael közvetlenül csapást mérhet az Iszlám Köztársaságra, és Teheránnak nem kéne tesztelnie Izrael eltökéltségét.

“Zarif úr, felismeri ezt? Fel kéne, mert ez a maguké. Visszaviheti Teherán zsarnokainak azzal az üzenettel, hogy ne tegyék próbára Izrael eltökéltségét!”- jelentette ki Netanjahu a müncheni biztonsági konferencián, amelyen Mohammad Javad Zarif iráni külügyminiszter is részt vett.

 

Lapid a Netanjahu elleni vallomásáról: Csak azt tettem, amit minden törvénytisztelő állampolgár tett volna

2018.02.15

 A rendőrség bejelentése után nem sokkal, hogy vádemelést javasol Benjamin Netanjahu miniszterelnök ellen, kiderült, a Jes Átid párt vezetője, Jáir Lapid volt az egyik ügy kulcsfontosságú tanúja, aki kedden este megerősítette a vallomásáról szóló híreket, és kijelentette, hogy pártja “utolsó akadályként” szolgált a kormányzati korrupció ellen.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »