Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trump az oroszoknak: Készüljetek, menni fognak a rakéták! – Moszkva válasza: Kilőjük a rakétáikat és hadihajóikat

A háború előtti órák? Trump az oroszoknak: Készüljetek, menni fognak a rakéták! – Moszkva válasza: Kilőjük a rakétáikat és hadihajóikat


 

Világ Figyelő

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésben reagált Alekszandr Zaszipkin, Oroszország bejrúti nagykövetének bejelentésére, aki a Szíriára esetlegesen kilőtt amerikai rakéták lelövését helyezte kilátásba hozzátéve, hogy az ország azokat a harci eszközöket is célba veheti, amelyekről a rakétákat indítják.

Képtalálat a következőre: „trump putin nuclear war”

Oroszország csak hadd esküdözzön! Készüljenek, mert a rakéták menni fognak, sőt szépek, újak és „okosak” lesznek! Senkinek sem kellene gázzal saját népüket gyilkoló állatokkal társulni, akik ráadásul még élvezik is a mészárlást – fogalmazott mikroblogja legfrissebb bejegyzésében Donald Trump.

https://pbs.twimg.com/profile_images/874276197357596672/kUuht00m_normal.jpg

 

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

 

 

 

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

12:57 - 2018. ápr. 11.

Az orosz hadsereg már március 13-án bejelentette, válaszolni fog  bármilyen Szíria elleni amerikai csapásra, célba véve mind a rakétákat, mind a támadásban részt vevő indítóállásokat. Oroszország Bassár el-Aszad szíriai elnök legszorosabb szövetségese az országban dúló fegyveres konfliktusban.

Az orosz hadsereg már március 13-án bejelentette, válaszolni fog  bármilyen Szíria elleni amerikai csapásra, célba véve mind a rakétákat, mind a támadásban részt vevő indítóállásokat. Oroszország Bassár el-Aszad szíriai elnök legszorosabb szövetségese az országban dúló fegyveres konfliktusban.

Bővebben: Ha az amerikaiak támadnak, lelőjük a rakétáikat, mondta az orosz nagykövet

A Szíriára mérendő potenciális csapás azért került ismét napirendre, mert helyszíni jelentések szerint múlt szombaton gáztámadás érte a Damaszkusz mellett fekvő Dúmát, több tucatnyian meghaltak, és a Nyugat az Aszad-rezsimet teszi felelőssé ezért. „Ha az amerikaiak támadnak, akkor a rakétáikat le fogjuk lőni, és azokat az állásokat is, ahonnan indították őket” – mondta arabul az orosz nagykövet. Hozzátette, hogy ki kell zárni a közvetlen összecsapás lehetőségét, és Moszkva nyitott a tárgyalásokra.

https://youtu.be/Ti1HkB5u4V0

Az oroszok az amerikai rakéták és a hadihajók kilövését helyzeték kilátásba

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője Facebook-bejegyzésben reagált az amerikai elnök Twitter-üzenetére: „az okos rakétáknak a terroristák, nem pedig a törvényes kormány irányába kellene szállniuk, amely több éve harcol a nemzetközi terrorizmussal a saját területén” – írta Zaharova.

Az orosz katonák fenntartják a jogot arra, hogy lelőjjék a rakétákat és megsemmisítsék az indítóhelyeket, ha amerikaiak támadás indítanak Szíria ellen – jelentette ki Alexander Zasypkin orosz diplomata. Zasypkin hangsúlyozta, hogy

“az orosz erők szembeszállnak az amerikai agresszióval Szíriában, a rakétákat lelövik, az indítóhelyeket pedig megsemmisítik”

A nyilatkozat válasz arra, hogy az amerikai erők csapást helyeztek kilátásba Szíria ellen egy múlt heti állítólagos vegyi támadás miatt – írja a Russia Today!

https://vilagfigyelo.com/a-haboru-elotti-orak-trump-az-oroszoknak-keszuljetek-menni-fognak-a-raketak/