Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Bilderberg-ülés 2018 vajon Oroszország elleni háborút készít elő?

 Képtalálat a következőre: „Horche”Bereiten „Bilderberger“ 2018 Krieg gegen Russland vor?

A Bilderberg-ülés 2018 vajon Oroszország elleni háborút készít elő?

„A jelenleg is tárgyaló Bilderberg háttérhatalmi csoport háborút készít elő Oroszország ellen?” címmel ismerteti a cikk azt az interjút, amelyet az olaszországi Torinóban a nyilvánosság teljes kizárásával ülésező Bilderberg klubot is figyelemmel kísérő és a témáról könyvet megjelentetett Hermann Ploppa német politológussal folytatott.

A vasárnapig tartó Bilderberg-találkozón ott van Ursula von der Leyen német honvédelmi miniszter, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Charles Michel belga miniszterelnök, Günther Oettinger uniós költségvetési és személyzeti biztos, William Alexander holland király és Mark Rutte holland miniszterelnök is.

A Bilderberg által megadott témákból egyértelműen látható, hogy ott megbeszélik az Oroszország elleni intézkedéseket (háborút?), és hogy az állítólagos orosz agresszió küszöbön állását a Bilderberg-elit befolyása alatt álló média folyamatosan emlegetni fogja. Azaz tovább fog folytatódni az Oroszország elleni agresszió és fenyegetés, amit a nyugati médiában továbbra is úgy fognak tálalni, mintha Oroszország jelentene fenyegetést a világbékére.

Bár aki egy kicsit is tájékozódott az elmúlt 10-15 évben, az kapásból meg tudná nevezni, vajon melyik állam áll az első helyen, aki a legnagyobb fenyegetést jelenti a világbékére és azt is meg merném kockáztatni, kit neveznének meg utána második helyen. És ezek egyike sem Oroszország lenne..... (VilagHelyzete megj)

 

 Google fordítóprogrammal készült:

Marcus Klöckner szerdán írta a cikket a "NachDenkSeiten" online magazin számára(NDS) megjelentette a résztvevők listájának egy részét. Jens Stoltenberg (NATO főtitkára), Mathias Döpfner Ursula von der Leyen (szövetségi védelmi miniszter, CDU), Günther Oettinger (az Európai Bizottság költségvetési és személyzeti, CDU), (CEO Axel Springer AG), Charles: Van találhatók többek között Michel (miniszterelnök Belgium), Kyriakos Mitsotakis (vezetője a görög párt Új Demokrácia, ellenzéki vezető a görög parlament), William Alexander (királya Hollandia), Jüri ratas (miniszterelnök Észtország), Mark Rutte (miniszterelnök Hollandia), Mehmet Simsek (helyettes miniszterelnök Törökország), Hartmut Neven (vezetője a fejlesztési kvantum számítógépek Google), Salvatore Rossi (helyettes vezetője a Bank of Italy).

 

 

Orosz tábornok a lengyel nyomásra: "Ez egy igazi fenyegetés"

© Sputnik /

 

© SPUTNIK / VLADIMIR FEDORENKO

 

POLITIKA

19:54 31.05.2018(frissítve 23:03 31.05.2018)A rövid linkre

3251133

Vezérezredes Vlagyimir Samanov iR elnöke, a védelmi bizottság az Állami Duma (orosz parlament alsóháza) tartja állomásoztatása a területükön állandó amerikai páncéloshadosztály a lengyel javaslata elképesztő. A sputniki csütörtökön tartott interjúban a politikus még ellenintézkedésekről is beszél.

„Természetesen nem lehet egyszerűen elfogadni, mi biztosan ellenintézkedéseket, ha történik valami (...) azt mondta Samanov, aki 2009-2016 parancsnoka az orosz légideszant-csapatok, csütörtökön.

„Számomra (...) ez okozza csodálkozás, mert a megközelítés a NATO határainkon jelenleg nem illuzórikus szellem történet több, ez egy valós veszélyt jelent a nemzetbiztonságra.”

Az általános megjegyezte, hogy az ellenintézkedések nagyon különbözőek lehetnek. De először a helyzetet pontosan ki kell értékelni.

Korábban, a média jelentette, hogy Lengyelország felajánlotta az Egyesült Államokban, egy amerikai páncéloshadosztály állandó jelleggel állomásozzon az országban, és hajlandó fizetni 1,5 két milliárd dollárt .

Kreml szóvivője, Dmitrij Peskov mondta ezzel kapcsolatban, hogy a állomásoztatása egy amerikai katonai bázis Lengyelország szuverén döntése Varsó, ami azonban felhívni ellenintézkedéseket az orosz fél, mivel a NATO infrastruktúra megközelíti Oroszország határait, és ezzel nem járul hozzá a kontinens stabilitásához. https://de.sputniknews.com/politik/20180531320959714-vorstoss-annaeherung-gruselgeschichte-bedrohung-gegenmassnahmen/